Mustkass, mina olen enda kodus nii tööle saanud: majja sisenev kaabel (RJ-11 pistikuga) elioni modemruuterisse (Speedtouch TG-585 (vist oli selline mudel)), mille esimesest või teisest pordist RJ-45 teise ruuterisse, millel sisendpesa ka RJ-45 (mingi D-Link oli, wifiga, mudelit ei mäleta), wifi ja kaabliga netiühendus mõlemad toimisid.
Speedtouchi otsas oleva arvutiga ma ainult teise ruuteri (D-link) otsas oleva arvuti kettale ligi ei saanud, aga see juba teine teema..ei viitsinud nuputada ka, kui mõlemad arvutid ühe ruuteri taga olid, siis nägi kettaid vastastikku ilusti.
Elisa koduinternet vs Elioni kodulahendus
Re: Elisa koduinternet vs Elioni kodulahendus
Proovisin kolme boxi töötab,aga teatud kanalite peal hakkab hakkima,mitte kõigi peal osadel kanalitel töötab ka kolm boxi korraga hästi ja neti kiirus on siis kusagil 3500-3800 kb/sec,aga teatud kanalitel hakkab hakkima ja see on juba jama,muidu nagu kiirusest võika piisata,nett liikus ka kui 3 boxi töös olid,muidugi hd kanaleid ei saanud panna siis kiilus kõigil kolmel boxil pilt kinni,idee järgi oleks kiirus tsipa suurem,praegust kuni 16 ehk siis kasvõi kuni 24,oleks asi lahendatud,kurb,et ei saa...
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

90E-30W

eks jah sõltub tv kanali mahukusest.mustkass kirjutas:Proovisin kolme boxi töötab,aga teatud kanalite peal hakkab hakkima,mitte kõigi peal osadel kanalitel töötab ka kolm boxi korraga hästi ja neti kiirus on siis kusagil 3500-3800 kb/sec,aga teatud kanalitel hakkab hakkima ja see on juba jama,muidu nagu kiirusest võika piisata,nett liikus ka kui 3 boxi töös olid,muidugi hd kanaleid ei saanud panna siis kiilus kõigil kolmel boxil pilt kinni,idee järgi oleks kiirus tsipa suurem,praegust kuni 16 ehk siis kasvõi kuni 24,oleks asi lahendatud,kurb,et ei saa...
SD kanalitest nt stv-s ETV 5,1 mega, etv2 4,7mega jne. K2 ja TV33 olid vähema mahuga kui ETV, YLE kanalid muidu kehvakesed aga suuskamise ajal oli ka üle 6 mega.
ERR
Jah,täpselt nii,osadel suurem strem ja siis hakib,nii,et põhimõtteliselt oleks see neti kiirus pisutki suurem siis oleks kõik ok,kui elion jaamades oma seadmeid välja vahetas et saaks 2 vaatajakohta,oleks siis pidanud nati võimsamad veel panema et oleks jagunud 3 boxi jaoks,aga kas see vaskkaabel välja veab seda võib olla et ei vea,sina,kreisi peaksid seda vist teadma.
90E-30W

90E-30W

selle vasega on nii nagu onmustkass kirjutas:Jah,täpselt nii,osadel suurem strem ja siis hakib,nii,et põhimõtteliselt oleks see neti kiirus pisutki suurem siis oleks kõik ok,kui elion jaamades oma seadmeid välja vahetas et saaks 2 vaatajakohta,oleks siis pidanud nati võimsamad veel panema et oleks jagunud 3 boxi jaoks,aga kas see vaskkaabel välja veab seda võib olla et ei vea,sina,kreisi peaksid seda vist teadma.

mulle tulev kaabel on maase pandud siis kui minu vanemad polnud minu tegemist plaanigi võtnud, läbilaskevõime kehva, paariti erinev. minule eraldatud paar kannatab 16mega alla ja üles 1,2mega, naabri kaabel kõigest 6 üles ja üles üle 2mega:)
naabril elisa 5/1 mul 15/1
lasnamäel seitsmekümnendate lõpus ehitatud majas sõber naudib 24/3,4kiirust, annex M.
ERR
Nu selge siis,aga aitüma sulle asjaliku info eest 

90E-30W

90E-30W