Küsitlus: Ligi viiendik loobus telerivaatamisest

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Vasta
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Re: Küsitlus: Ligi viiendik loobus telerivaatamisest

Postitus Postitas valgekotkas »

ehh - eks iga inimene peab ikka oma kogemustest õppima kui teiste omadest uhkus ei luba :lol: ... hoolimatta sellest, et praktiliselt igat kaubagruppi toodab maailmas ka vähemalt üks kvaliteettootja on kauplused täis ka totaalset p.ska ja mis kõige uskumatum - seda ostetakse :shock:
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Foorumil
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Odav on :!:
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Postitus Postitas raivo »

tigekala kirjutas:Ja Tom Sawyer'i küsimusele vastus on... ?
Või nagu ütles Toots - Mis mees Sina oled et Sul uurigi pole ? (loe: mis mees Sina oled, et sa vastust ei tea ?).
Kui Sa tõesti nii lihtsale küsimusele ei tea vastust, siis mis mõtet on Sinuga väidelda teemal PLASMA vs LCD ?
...Et nüüd siis otsustasid peedistada teemal Tom Sawyer, kuna muul teemal enam nagu asja pole? Jah HR kala, pean tunnistama nüüd sulle ja ka foorumi rahvale, et pole seda lugenud, kuna lihtsalt huvi ei pakkunud. Kas oled rahul?

See ei tähenda seda, et raamatuid ei loe ja sellel teemal võiks ka Sulle küsimusi oh kui palju esitada ja millele Sa ka ilmselt vastust ei anna.
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Konkreetsel Sinu jaoks sobib Tom Sawyer'i enda vastus väga hästi - PIMEDUS.
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

valgekotkas kirjutas:ehh - eks iga inimene peab ikka oma kogemustest õppima kui teiste omadest uhkus ei luba :lol: ... hoolimatta sellest, et praktiliselt igat kaubagruppi toodab maailmas ka vähemalt üks kvaliteettootja on kauplused täis ka totaalset p.ska ja mis kõige uskumatum - seda ostetakse :shock:
Vot väga õige,kauplused on täis totaalset paska,aga miks see on nii meil?Miks meie inimestele siis ei pakuta häid telkusid,ikka mingit sitta ja kui seda ka ei osteta siis hinnatakse veel alla ka ja ikka hinnatakse see sitt alla,mis vähegi normaalne sellele ei tehta näe allahindlust.Mis neist inimestest siis süüditada,kes seda kaupa ostavad,sest teadjamaid on ikka vähem...
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Foorumil
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

:lol: Jah aga kui uskuda klassikuid siis vaidluses selgub tõde :!: kuid selles teemas sõbrad ma küll ei näe võimalust. :lol:
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

faas kirjutas:Odav on :!:
Kust läheb piir odav hr faas?

1000.-
5000.-
10 000.-
..........
35 000.-
..........
50 000.-

??????

Ja ärme lähtu alati vastustest oma rahakotist. Foorumlane otsib ikka vastust vastavalt OMA rahakoti võimalustele ja kui ta ka siit küsima tuleb, siis jah, ta tahab loomulikult parimat, aga seda OMA rahakoti vaatevinklist ja kui ta postitab oma nägemust asjast, siis ei pea kohe tema naise ja tütrega vahekorda astuma. See on muidugi jälle minu nägemus asjadest.
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Foorumil
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Kulla Vedrumuhv ma küsiks mis on odav? Ja miks Sa arvad ma ei loe raha? Loen ja ostan mis mulle meeldib ja ON TASKU kohane ja üritan olla oma soovides mõistlik :lol:
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Austatud vedrumuhv
Sa tead, et ma soustin üldiselt väga palju vankade foorumites.
Ja Sina, meenutad just mulle vankaid, kellele on tähtis, et oleks odav... siis ükskõik milline pask.
Aga tookord, kui ma hr. faasi abikaasat ja alaealist tütart ähvardasin karvase seifi murdmisega, olin ma kaifi all ja arvatavasti poleks nad osanud ka surnul seisma panna.
Või oleks hr. faas ?
Foorumil
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

:lol: Tigekala Sa mõlise mida tahad aga ilmselt minu pere jätta välja, me ei lähe isiklikuks ega hakka lahkama minu pere asju siin. :!:
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Zajebal.
Kartsid vastata ?
Õige vastus oleks olnud - Abikaasa oleks osanud, alaealine tütar, mitte.
Sinu puhul muidugi. Mina ei puutu üldse asjasse.

Ja kuule...
Me pidime ju tuuneritega sinna Jõelähtmele aia taha telkima tulema ?
Miks siis mitte võtta kaasa ka paar LCD paska ja paar PLASMAt ?
Aia peale pidime naelaga kah midagi graveerima, nüüd saaks lisada...
Viimati muutis tigekala, 20:56, 07 Juul 2010, muudetud 1 kord kokku.
Foorumil
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

:lol: Ma ei ole surnud.
Kasutaja avatar
karla
Tegija

Postitus Postitas karla »

Ehh, loen ja jõuan järjest enam arusaamisele et inimestele pole määrav kvaliteet ja see mis sa oma raha eest saad, peaasi et oleks võimalikult odav ja suurem kui naabrimehel. Tüüpilise eestlase ettekujutus: "Olgu või ühe jala kalossid, peaasi et megaodavad." Krt, no ei saa ma aru miks pean enda tööga teenitud raha raiskama LCD peale mille pilt mind ei rahulda ja mida ma igast toanurgast normaalselt vaadata ei saa, ostes plasma vähemalt tean mille eest maksin kui õhtul tüüneri sisse lülitan või sõbraga õlut võtan ja sinikiire plaadilt AC/DC kontserti vaatan.
Mis kõige hullem, heli tuleb läbi lampidega võimend ning 2.0 stereos, see ju veelgi hirmsam tehnoloogiale jalgujäämine.
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

tigekala kirjutas:Austatud vedrumuhv
Sa tead, et ma soustin üldiselt väga palju vankade foorumites.
Ja Sina, meenutad just mulle vankaid, kellele on tähtis, et oleks odav... siis ükskõik milline pask.
Aga tookord, kui ma hr. faasi abikaasat ja alaealist tütart ähvardasin karvase seifi murdmisega, olin ma kaifi all ja arvatavasti poleks nad osanud ka surnul seisma panna.
Või oleks hr. faas ?
Ei pidanud üldse seda silmas Hr Kala.
Loe sama alajotus uuesti läbi ja saad vastuse.
Nagu juba korduvalt õelnud olen, armastan väga nalja ja huumorit, aga see peaks ka olema kontekstis. Vaata teema postitajat ja tema küsimusi ja Sinu vastuseid. Jah, mina juba tean ja tunnen Sind piisavalt hästi, et selliseid vastuseid ka saada. :D

Reede õhtuti ja suva teemal arutades läheb ikka asi vahest käest ära aga see on ka alati olnud mõla, milles aeg ajalt ka tõetera sees. :D

Õlut armastame me ilmselt kõik juua ja vahest ka teravamat. Juba ammu tuntud hea vene vanasõna ütleb: piva bes votki, dengi na vjeter. :mrgreen:

Kui omavahel anname tuld, siis arusaadav ja arvestades aastaid ja loetuid postitusi, siis tunneme ja teame üksteist. Vahest iseloomustab olukorda ka mahlakas roppus tunduvalt rohkem, kui 1000 sõna. Küsimus on ainult selles, millal ja kunas. :)
Viimati muutis raivo, 21:09, 07 Juul 2010, muudetud 1 kord kokku.
Foorumil
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Koleegidel foorumis pidu jälle :?: Tigekala vs Faas või Vedrumuhv :?:
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”