tigekala kirjutas:Austatud vedrumuhv
Sa tead, et ma soustin üldiselt väga palju vankade foorumites.
Ja Sina, meenutad just mulle vankaid, kellele on tähtis, et oleks odav... siis ükskõik milline pask.
Aga tookord, kui ma hr. faasi abikaasat ja alaealist tütart ähvardasin karvase seifi murdmisega, olin ma kaifi all ja arvatavasti poleks nad osanud ka surnul seisma panna.
Või oleks hr. faas ?
Ei pidanud üldse seda silmas Hr Kala.
Loe sama alajotus uuesti läbi ja saad vastuse.
Nagu juba korduvalt õelnud olen, armastan väga nalja ja huumorit, aga see peaks ka olema kontekstis. Vaata teema postitajat ja tema küsimusi ja Sinu vastuseid. Jah, mina juba tean ja tunnen Sind piisavalt hästi, et selliseid vastuseid ka saada.
Reede õhtuti ja suva teemal arutades läheb ikka asi vahest käest ära aga see on ka alati olnud mõla, milles aeg ajalt ka tõetera sees.
Õlut armastame me ilmselt kõik juua ja vahest ka teravamat. Juba ammu tuntud hea vene vanasõna ütleb: piva bes votki, dengi na vjeter.
Kui omavahel anname tuld, siis arusaadav ja arvestades aastaid ja loetuid postitusi, siis tunneme ja teame üksteist. Vahest iseloomustab olukorda ka mahlakas roppus tunduvalt rohkem, kui 1000 sõna. Küsimus on ainult selles, millal ja kunas.

Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"