Vaadake analoogis leedukaid E22, E34, R11. Kui on soovi, võite ka poolakaid vaadata, näiteks E24.
Koos Eesti ja Soome kanalitega on hetkel boxi nimekirjas 117 digikanalit. Pole isegi kindel kas Zuumi kanalid olemas on nimekirjas.
ma just mõtlesin,et kui tulevikus antennisüsteemi tuunima hakkan,siis:Sombi kirjutas:Hetkel on mega levi. Pooled sagedused on lätlasi ja leedukaid täis. Leidsin kanalite nimekirjast isegi TVPolonia![]()
Vaadake analoogis leedukaid E22, E34, R11. Kui on soovi, võite ka poolakaid vaadata, näiteks E24.
Koos Eesti ja Soome kanalitega on hetkel boxi nimekirjas 117 digikanalit. Pole isegi kindel kas Zuumi kanalid olemas on nimekirjas.
2 tk. on Eestis,aga mul tagasiside puudub..Henkka kirjutas:On seda Mitani keegi reaalses elus proovinud ka?
Kas antenn on oma hinda väärt?
liiga raske ja töömahukas selleks "keerutamiseks".satik kirjutas:Ma paneks selle Mitani asemel 4xTriaxi 360 kraadi pöörama, sest päris kindlasti on reguleeritava võimendusega selline süsteem võimekam ja paindlikum.
Mul on sellelaadne süsteem olnud ja kogemused olid positiivsed.
tee TV Poloniast pilt ekraanilt ja uuri kui kaugel mast asub,saad "rekordite raamatusse"aare45 kirjutas:Praegu 15.08 kell 20.40 jookseb küll Leedu 594 ja 762MHz ja TV Polonia 730MHz sisse. Meeletu ülilevi.
Latvia enhances DTT service
The Latvian incumbent telco Lattelecom has significantly improved its DTT service through the addition of 10 more channels.
As a result, viewers are now offered 43, along with the free national channels LTV1, LTV7, LNT and TV3, as well as a regional channel.
The new channels are all international and include one – Sony Entertainment Television – that is being provided on an exclusive basis.
Lattelecom’s DTT offer is divided into free, basic and thematic packages. Significantly, viewers living within a 40km radius of the Zakusalas tower in Riga can also receive Discovery HD Showcase.