ja seda ainult selle pärast et ma saan hiljem magama minna, mis teha isa oli noorem ja karmim nende vastu ja nüüd minu vastu ei jõua olla ja seetõttu et mind ei aeta magama peab diskrimineerima ja taga kiusama smile24 smile22 smile24 smile22
Nojah, kaksikvennad sealt osaühistust Desperado Ehitus juba olid, nüüd siis tuleb uus lugu ja ehk saad ka laulu sisse...jaanus- kirjutas:bljumkin,selliste kohtade peal sellised sobimatud emotikoonid, ma kaeban parem võsapetsile, võsareporterisse, õigemini vihjekõne on tehtud, eks paistab millal võsa peeter mulle helistab tagasi! smile29 smile49
Ei, vene mehed, kui löövad siis armastavad, küll siis teavad mis tähendab venda diskrimineerida. Linnavalitsuse ametikoht ei toimi, sealt on ainult üks tee - Hundisilma tallu Edgari sängi, aga et Eedu on suht vanaks jäänud siis tema ka ei jõua kõiki, niiet sellega võib aega minna.bljumkin kirjutas:Aga kõige parem viis õdedest lahti saamiseks - leia õdedele kiiresti rikkad välismaa mehed.
smile85
Hea küll, nendega on asi selge, aga milline on sinu vabandus?üks on skisofreenik ja teine lihtsalt joodik kellel vedas rikka eesti mehega