diskrimineerimine

Siin räägitakse seda mis sülg suhu toob
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

diskrimineerimine

Postitus Postitas jaanus- »

smile22 mida teha kui kogu pere ja kõik teised ümberringi diskrimineerivad, kas kaevata võsapetsile või kohtusse või hingeabisse(kui seda eksisteeribki) :?: smile23 smile26
ja seda ainult selle pärast et ma saan hiljem magama minna, mis teha isa oli noorem ja karmim nende vastu ja nüüd minu vastu ei jõua olla ja seetõttu et mind ei aeta magama peab diskrimineerima ja taga kiusama smile24 smile22 smile24 smile22
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
satik
Moderaator

Re: diskrimineerimine

Postitus Postitas satik »

Petseris on klooster. Seal olijad küll ei tundu kaebavat et midagi jama oleks. Sinna võibolla on raske saada aga mujalt abi on vist veelgi võimatum.
Võibolla saab mõni tõpratohter kah kuidagi mõistuse koju tagasi aga seda vaid siis kui see ikka enne kodus oli... oli või?
Võid proovida ka sõjaväkke minemist, kui ikka võetakse siis saab ilmavaade suht ruttu korda... smile15
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

seda ma kartsin isegi et isegi MUIDUJUTU FOORUMIS EI VÕETA JUTULE,kas üldse maailmas enam mõistvaid inimesi ei ole,või kasvõi eestis smile01 smile53 smile73 smile72
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Tiri vanamehe jaoks mingi libu koju. Vaata, mis saab diskrimineerimisest.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

sa kõigepealt defineeri oma mure - kästakse koduseid töid teha? enda järel korda luua? õppida? tööle minna? lolluste tegemine lõpetada? ... eelpoolnimetatu pole muideks diskrimineerimine - selle nimi on elu :mrgreen:
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

ma saan teha asju oma otsuse järgi,näiteks olla kaua üleval aga õed diskrimineerivad, kuna isa ei lubanud neile samu asju aga 16 aastat tagasi ei olnud ka olemas selliseid tehnikaimesid (telku arvuti) nad nüüd kõik sama hea elu peal aga mineviku peale mõeldes on asi põhi mõttes et kui ma saan olla kauem üleval 16 aastaselt ja nemad alles nüüd kui oma elu siis on neil kade aga aeg läheb edasi ja pole vene aega , nad tahavad põhimõtteliselt sama sitta elu mulle teha mind diskrimineerides nagu isa neile tegi, pere läks lahku ja igaüks sai tänaseks oma toa ja oleme rahul aga ikka ajab kius ja lollid põhimõtted mind kiusama smile22 : nagu veel näiteks võib tuua et kui 16 aastat tagasi polnd eestis kasutusel moblasid ja ma elan nii uuel ajal et need nüüd head ja poolmuidu saada siis neil on mõte et miks nemad ei saand 21 sajandi telfot 80.-tel ja jällegi kiusamine ja diskrimineerimine!! :!: :!: smile25
elu koosneb üllatustest
bljumkin
DigiTVfänn

Postitus Postitas bljumkin »

Ei siin aita muud kui kaebus Ettkar Savisaarele ja siis veel ÜRO Inimõiguste Komisjonile, smile06
Aga alusta sellest et kutsu politsei isale-emale-õdedele, smile07
Seleta mentidele asi ilusti ära ja ..., smile02
vaata,mis sulle öeldakse, smile18
Kasutaja avatar
karla
Tegija

Postitus Postitas karla »

Pöördu lastekaitsesse, see on perevägivald, suured õed arvavad et võivad kõike.
Viimati muutis karla, 23:23, 22 Mär 2011, muudetud 1 kord kokku.
Panasonic TX-P60ST60Y, DM800HD, GM Spark One, 1W, 4,8E, 9E, 13E, 19,2E, 28E, 36E
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

bljumkin,selliste kohtade peal sellised sobimatud emotikoonid, ma kaeban parem võsapetsile, võsareporterisse, õigemini vihjekõne on tehtud, eks paistab millal võsa peeter mulle helistab tagasi! smile29 smile49
elu koosneb üllatustest
bljumkin
DigiTVfänn

Postitus Postitas bljumkin »

Aga kõige parem viis õdedest lahti saamiseks - leia õdedele kiiresti rikkad välismaa mehed.
smile85
Kasutaja avatar
karla
Tegija

jaanus- kirjutas:bljumkin,selliste kohtade peal sellised sobimatud emotikoonid, ma kaeban parem võsapetsile, võsareporterisse, õigemini vihjekõne on tehtud, eks paistab millal võsa peeter mulle helistab tagasi! smile29 smile49
Nojah, kaksikvennad sealt osaühistust Desperado Ehitus juba olid, nüüd siis tuleb uus lugu ja ehk saad ka laulu sisse...
Panasonic TX-P60ST60Y, DM800HD, GM Spark One, 1W, 4,8E, 9E, 13E, 19,2E, 28E, 36E
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Ei ! Parim viis õdedest lahti saada on, sokuta nad Tallinna Linnavalitsusse tööle.
Sealt on otsetee eurovanglasse.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Kasutaja avatar
karla
Tegija

bljumkin kirjutas:Aga kõige parem viis õdedest lahti saamiseks - leia õdedele kiiresti rikkad välismaa mehed.
smile85
Ei, vene mehed, kui löövad siis armastavad, küll siis teavad mis tähendab venda diskrimineerida. Linnavalitsuse ametikoht ei toimi, sealt on ainult üks tee - Hundisilma tallu Edgari sängi, aga et Eedu on suht vanaks jäänud siis tema ka ei jõua kõiki, niiet sellega võib aega minna.
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

üks on skisofreenik ja teine lihtsalt joodik kellel vedas rikka eesti mehega , see esimene elab korteris mis kuulub ema nimele, (kuna ta on vaene ja närvihaige õde, ta ajab kiusu isegi vana arvuti asukoha üle, minu toas kuna mul vaja kooli asju ajada ja millekski muuks see kõnts arvuti ei kõlba, nüüd pole enam häda kuna arvuti on kõnts aga heidab ette et mina sain emaga kahe peale selle kasutada kuigi tal ammu parem arvuti kasutada ja seegi ema ostetud ja jura ajab arvutiga kuna pera ajaloo esimese arvutiga tegu ja pool rahast maksis ta ise aga kui vaja kasutada siis ei tohi nii kaua iriseda)
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
karla
Tegija

üks on skisofreenik ja teine lihtsalt joodik kellel vedas rikka eesti mehega
Hea küll, nendega on asi selge, aga milline on sinu vabandus?
Vasta

Mine “Muidujutt”