FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Vasta
Kasutaja avatar
dvbstats
Entusiast
Kontakt:

Re: FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T

Postitus Postitas dvbstats »

Scott kirjutas:Tahtsin küsida, mida need numbrid paksus kirjas tähendavad? Osad neist on arusaadavad (LCN, teenuse nr, video-PID, aga kõiki ära ei arva).
See peaks vist sama asi olema
http://linuxtv.org/vdrwiki/index.php/Sy ... nnels.conf
Kasutaja avatar
martinj
Tegija

Postitus Postitas martinj »

Tartu maraton on ikka vägev ruudukogu ja stoppkaadrid. :twisted:

Selle ülekanne pole ETV-l vist kunagi õnnestunud.
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

martinj kirjutas: Selle ülekanne pole ETV-l vist kunagi õnnestunud.
Igatahes minul sai ka mõõt täis - krdi amatöörid, lõpetage see raha eest lollimängimine ükskord ära :twisted: ... iga tattnina võib kaasaegse mobiiltelefoniga kordades parema tulemuse saada - selleks ei ole vaja kallist tehnikat metsa vedada smile194
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

4 Käärikotkas
Üle Viasat-i ja PLASMA peal neid ruute eriti näha pole...

Pilt

... aga SD pilt on muidugi pask, mis pask.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Kasutaja avatar
martinj
Tegija

Postitus Postitas martinj »

To tige
Siis peab neil sitavata jaoks eraldi väljastus olema, sest ruudutab pilt rajalt mitte staadionilt ja võibolla viasat lõikab ka ülemise ääre ära, kus etv vabandab järjekordselt kvaliteedi pärast.
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
Kasutaja avatar
TarmoTanilsoo
Digivanake
Kontakt:

Postitus Postitas TarmoTanilsoo »

http://sport.delfi.ee/news/rahvasport/u ... d=63941849

Ja maapealses digis ka oli probleeme näha - need ruudud jms tulid nimelt lumesaanil olnud kaameralt - otselingid ei töötanud nii nagu oleksid pidanud... Ja ma saan lingitud aru, et pildi tootmine oli üldse outsource-tud.
Kasutaja avatar
kreisi
DigiTVfänn

Postitus Postitas kreisi »

Ega otsepildi tootmine pole seebi tootmine, Suviste ju muidu ainult seepi toodab :))
ERR
Kasutaja avatar
aandra
Õpetaja

Postitus Postitas aandra »

Nagu kodanikud kommetaatorid ETV-s rääkisid, edastatakse liikuva kaamera pilt lennukile ja sealt edasi maale! Sellise tuulega aga on probleem lennukit hoida kaamerate läheduses, et levi oleks. "Hammast saab ka tagumise otsa kaudu välja tõmmata", nagu minu hambaarst väidab, ainult töö kvaliteet jätab soovida.
Kiire neti ajastul ei tohiks olla probleem pilti üle neti saata, asi vist rahas.
Huvitav, miks ei õpita eelmiste aastate samadest jamadest Tartu Maratoni pildi tootmisel.
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

aandra kirjutas:edastatakse liikuva kaamera pilt lennukile ja sealt edasi maale!
loota, et Kuuse-Lemps kopteril ja lennukil vahet teeks? smile176
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kasutaja avatar
TarmoTanilsoo
Digivanake
Kontakt:

aandra kirjutas:Nagu kodanikud kommetaatorid ETV-s rääkisid, edastatakse liikuva kaamera pilt lennukile ja sealt edasi maale! Sellise tuulega aga on probleem lennukit hoida kaamerate läheduses, et levi oleks. "Hammast saab ka tagumise otsa kaudu välja tõmmata", nagu minu hambaarst väidab, ainult töö kvaliteet jätab soovida.
Kiire neti ajastul ei tohiks olla probleem pilti üle neti saata, asi vist rahas.
Huvitav, miks ei õpita eelmiste aastate samadest jamadest Tartu Maratoni pildi tootmisel.
Näita mulle traadita internetti peale WiFi mis võimaldab 3+ Mbps(HD puhul rohkemgi) uploadi? Enamik interneti teel tehtud ülekannetest mida ma olen näinud meenutavad pigem Youtube videot kui et telepilti.
Kasutaja avatar
Zuumbox
Digivanake

Postitus Postitas Zuumbox »

Väike "stiilinäide" smile86
Sellised käpardid tuleks paugupealt lahti lasta, kes sellist paska eetrisse lasevad...
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Kasutaja avatar
TarmoTanilsoo
Digivanake
Kontakt:

Te ikka teate, et meil on siin päris kõva tuul...? Kuigi endalgi tekib küsimus, et kas maapealselt ei oleks saanud kuidagiviisi linke organiseerida? Või siis selle killiski ära mainitud "tarkvaraprobleem"?
Kasutaja avatar
Zuumbox
Digivanake

Tegelikult mina ootaks roska kommentaari asjale. Seda "tarkvaraprobleemi" ma eriti ei usu, sest see on ametlik seletus... Mis tuulesse puutub, siis kopter ju ometi on lennus? Või elektromagnetlained tuulega ei levi :mrgreen: ?
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Kasutaja avatar
TarmoTanilsoo
Digivanake
Kontakt:

Zuumbox kirjutas:Tegelikult mina ootaks roska kommentaari asjale. Seda "tarkvaraprobleemi" ma eriti ei usu, sest see on ametlik seletus... Mis tuulesse puutub, siis kopter ju ometi on lennus? Või elektromagnetlained tuulega ei levi :mrgreen: ?
Äkki pigem sellises tuules on kopteril mõnevõrra keerulisem kurssi säilitada ja otsenähtavust hoida.
Kasutaja avatar
Zuumbox
Digivanake

... Ja mis sagedusel käib ülekandelink, et mõnesaja meetri kaugusele on otsenähtavus vajalik? Mikrolained?
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”