See peaks vist sama asi olemaScott kirjutas:Tahtsin küsida, mida need numbrid paksus kirjas tähendavad? Osad neist on arusaadavad (LCN, teenuse nr, video-PID, aga kõiki ära ei arva).
http://linuxtv.org/vdrwiki/index.php/Sy ... nnels.conf
See peaks vist sama asi olemaScott kirjutas:Tahtsin küsida, mida need numbrid paksus kirjas tähendavad? Osad neist on arusaadavad (LCN, teenuse nr, video-PID, aga kõiki ära ei arva).
Igatahes minul sai ka mõõt täis - krdi amatöörid, lõpetage see raha eest lollimängimine ükskord äramartinj kirjutas: Selle ülekanne pole ETV-l vist kunagi õnnestunud.
loota, et Kuuse-Lemps kopteril ja lennukil vahet teeks? smile176aandra kirjutas:edastatakse liikuva kaamera pilt lennukile ja sealt edasi maale!
Näita mulle traadita internetti peale WiFi mis võimaldab 3+ Mbps(HD puhul rohkemgi) uploadi? Enamik interneti teel tehtud ülekannetest mida ma olen näinud meenutavad pigem Youtube videot kui et telepilti.aandra kirjutas:Nagu kodanikud kommetaatorid ETV-s rääkisid, edastatakse liikuva kaamera pilt lennukile ja sealt edasi maale! Sellise tuulega aga on probleem lennukit hoida kaamerate läheduses, et levi oleks. "Hammast saab ka tagumise otsa kaudu välja tõmmata", nagu minu hambaarst väidab, ainult töö kvaliteet jätab soovida.
Kiire neti ajastul ei tohiks olla probleem pilti üle neti saata, asi vist rahas.
Huvitav, miks ei õpita eelmiste aastate samadest jamadest Tartu Maratoni pildi tootmisel.
Äkki pigem sellises tuules on kopteril mõnevõrra keerulisem kurssi säilitada ja otsenähtavust hoida.Zuumbox kirjutas:Tegelikult mina ootaks roska kommentaari asjale. Seda "tarkvaraprobleemi" ma eriti ei usu, sest see on ametlik seletus... Mis tuulesse puutub, siis kopter ju ometi on lennus? Või elektromagnetlained tuulega ei levi?