Sisuliselt meenutab skeem tavalist naabrineti jagamist, ühe nimel on liitumine aga naabriga kahasse mitteametlikult maksavad kuutasu.
Inimene kes seda projekti veab on kõrge riskitaluvusega ja hulljulge
Väga lihtsalt: teenuspakkujal on multicastiga ruuter, võib-olla isegi profiklassi oma sest tavalise speedtouchiga ei vea välja. Sealt edasi kliendini raadiolink ja lõppkliendi tarbimiskohas on Wlan Access point. Kas ruuter (speedtouch) või mingi muu WLAN vastuvõtjamustkass kirjutas:Mitte muhvigi ei saa aru,see ju IPTV põhine kuidas nad seda teenust edastada kavatsevadLevib nii maal kui linnas
iptv infrastruktuur on hetkel vaid elionil ju...Isegi Elisal olla Tallinnas vaid hüperkiire net- kanalite edastus pole kas tasuv või on tegemist juriidiliselt keerulise ettevõtmisega. kui uuel teenuspakkujal muidugi raha on võib ka otsast lõpuni ise konkureeriva võrgu ehitada, aga vaevalt et see antud juhul nii lihtne on (ju siis leidub selliseid kes arvavad et on lihtne).satik kirjutas:Elioni füüsilist võrku nad küll ei hakka kasutama. IPTV saab edastada ka läbi raadiolingi, kui selle läbilase on piisav. Kui kasutada Ubiquity RocketM/airMAX seadmeid siis on reaalne võrgu kliendilingi passthrough vabalt 100Mbit/s ja enam - asi see kasin tv koos netiga siis sealt läbi lasta. Mida nemad kasutavad ma küll ei tea aga takistust ei näe, ka vajadust vaske/fiibrit vedada ei näe.
Elionil pole ainuõiguseid IPTV'le, on vaid õigused kinnikeeratud softile, mida saab ka vahetada boxides.
Tehtud smile285Scott kirjutas:OT
Kas seda Telestari projekti ei saaks oma teemasse ühte kohta kokku tõsta? Võtab siin palju ruumi ja pole uute muksidega kuidagi seotud. Siin on algus.
Kas Televõrk pole mitte EE KÕU? Minu meelest nagu on ja see ettevõte müüdi Tele2-le maha.satik kirjutas:Krypto pole tegelikult keeruline, lihtsalt panustada on vaja. Ilmselt selleks võetaksegi "eeltellimusi". Boxi poolne ots aga lahendub ise kui nad vahetavad FW neis ära. Ma väga kahtlen et see jääks Elioni oma. Kui jääb siis küll, Elion peaks kurjaks saama.
Teisalt - aga miks nad ei võiks saada Elioniga kokkuleppele et nad levitavad Elioni IPTV lahendust, samas aga neti hangivad ise (senini vist Televõrgust). Nii saavad nad oma kiirele võrgule lisaväärtust ja kui Televõrk suveks uksed kinni paneb, on lihtsam kaubelda end Elioni suurkliendiks (kui vaja).
Tehniliselt tundub jah kõik OK.karla kirjutas:Härrased, see projekt on neil täiesti toimiv, oma silmaga nägin. Kliendini viiv raadiolink on MIMO, renditakse mobiilimaste, sinna jookseb aga optika. Olen ise nede võrgus ja traadita ühenduse taga, ei saa kohe ültse kurta. Eks paistab kuidas see televisioon neil toimima hakkab, loomulikult kui hakkab. Vähemalt need aastad mis nende ühenduse otsas istun on poisid oma ülesandega hakkama saanud.
Televõrgul ju infrat polegi, vaid kasutusõigus EE võrgule 2025 aastani.Energizer kirjutas:Televõrgu infra ei võimalda hüperkiiret...Surnud lootus minu meelest. Mis plaanid T2-l Televõrgu infraga on- pole õrna aimugi, vahest ehk mastid, mida saab ära kasutada oma leviala laiendamiseks. Väheusutav et net tuleb Televõrgust.
Tele2 Eesti juhatuse esimehe Mindaugas Ubartase sõnul võimaldab Televõrgu omandamine ettevõttel 2025. aastani kasutada üle-Eestilist elektri magistraalliinidel jooksvat fiiberoptilist telekommunikatsioonivõrku, mille teenuseid osteti seni sisse.
Miks ei ole? Flashid lihtsalt üle asja. pole mingit parooli vaja.Energizer kirjutas: Amino FW vahetamine pole nii lihtne. Boks on lukus (adminn on parooliga kaitstud).
Televõrk ei ole EE KÕU. Küll aga on KÕU Televõrgu üks (1) toode. Siin on oluline erinevus.Energizer kirjutas: Kas Televõrk pole mitte EE KÕU? Minu meelest nagu on ja see ettevõte müüdi Tele2-le maha.
Televõrgu infra ei võimalda hüperkiiret...Surnud lootus minu meelest. Mis plaanid T2-l Televõrgu infraga on- pole õrna aimugi, vahest ehk mastid, mida saab ära kasutada oma leviala laiendamiseks. Väheusutav et net tuleb Televõrgust.
Jah, Sassiga just rääkisingi, Imre oli tookord kuskil maakonnas ronimas. Aastaks vast 2008 sügis...karla kirjutas:Sassil ja Imrel oli see plaan juba ammu, tundub et nüüd hakkab asi ilmet võtma.