mustkass kirjutas:moij kirjutas:Räägi kas sa LG 32LS570S mõne umbes samas hinnas Samsungi või Philipsiga ka kõrvuti oled pannud?
Mul kõrvuti Philips jaLG,viimase SD pilt on ikka paras pask smile174
Ei soovita LG-d osta,päris tõsiselt.Vahet pole olgu ta siis kasvõi 9 seeria LG,teine pask asi on ledide läbikumavus.
Minul küll kusagilt läbi ei kuma...Mul on 2013 aasta mudel ja IPS LED.
Sa mustkass paned ühte patta Kõik LG-d oma 9-nda seeria Philipsi kõrvale??? Äkki su Philipsi sees on hoopis samsungi toodetud paneel?? Lihtsalt oled Samsungi paneeli omanik Philipsi kestas??!?

Vahet pole ju, lõppkokkuvõttes maksame kõik disaini ja kaubamärgi eest, sisu on boonuseks.See oli naljaga öeldud...
Tahtsin täna mobiili fotokaga teleka pildist pilte teha ja tead mis juhtus? Fotoka näotuvastus hakkas tööle! Tõmbas kastid ümber kui näo tuvastas ja ära fokuseerida suutis. Panin mobiili kaamerarežiimis filmima ja sama lugu. Nii, et ei ole halb pilt. Kui kunagi aega saan siis proovin LG appstorest mingi kuvatõmmise appi kah peale ajada (fotoka pilt pole kõige adekvaatsem) , siis teeks paar klõpsu ja postitaks siia ülesse- oma silm on kuningas.
Jah, LG ei ole tippude tipp, aga selle raha eest on telekat küllaga). Proovin siis telekat vaadata hämaras või suisa pimedas- Ühes foorumis kirjutati, et kui tahad päris musta ja head filmielamust hämaras, osta Plasma, aga kui tahad telekat vaadata valguse (mulle meeldib just valgustatud ruumis telekat vaadata) käes, siis on LED väga hea valik , ere, energiasäästlik.
Võib muidugi norida et must ei ole 100% must, kui pidada silmas signaalita sisendi olekut ehk ekraani. Samuti ei saa 500€ eest Full Ledi, aga need faktid mul telekavaatamist ei sega...