Oleks vaja teiseks TVks 37-40" telekat

Käesolev foorum on mõeldud vaid ostuabi saamiseks ja hinnapäringute tegemiseks.
Vasta
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Re: Oleks vaja teiseks TVks 37-40" telekat

Postitus Postitas mustkass »

moij kirjutas:Räägi kas sa LG 32LS570S mõne umbes samas hinnas Samsungi või Philipsiga ka kõrvuti oled pannud?
Mul kõrvuti Philips jaLG,viimase SD pilt on ikka paras pask smile174
Ei soovita LG-d osta,päris tõsiselt.Vahet pole olgu ta siis kasvõi 9 seeria LG,teine pask asi on ledide läbikumavus.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

Postitus Postitas Energizer »

mustkass kirjutas:
moij kirjutas:Räägi kas sa LG 32LS570S mõne umbes samas hinnas Samsungi või Philipsiga ka kõrvuti oled pannud?
Mul kõrvuti Philips jaLG,viimase SD pilt on ikka paras pask smile174
Ei soovita LG-d osta,päris tõsiselt.Vahet pole olgu ta siis kasvõi 9 seeria LG,teine pask asi on ledide läbikumavus.
Minul küll kusagilt läbi ei kuma...Mul on 2013 aasta mudel ja IPS LED.
Sa mustkass paned ühte patta Kõik LG-d oma 9-nda seeria Philipsi kõrvale??? Äkki su Philipsi sees on hoopis samsungi toodetud paneel?? Lihtsalt oled Samsungi paneeli omanik Philipsi kestas??!? :mrgreen: Vahet pole ju, lõppkokkuvõttes maksame kõik disaini ja kaubamärgi eest, sisu on boonuseks.See oli naljaga öeldud...

Tahtsin täna mobiili fotokaga teleka pildist pilte teha ja tead mis juhtus? Fotoka näotuvastus hakkas tööle! Tõmbas kastid ümber kui näo tuvastas ja ära fokuseerida suutis. Panin mobiili kaamerarežiimis filmima ja sama lugu. Nii, et ei ole halb pilt. Kui kunagi aega saan siis proovin LG appstorest mingi kuvatõmmise appi kah peale ajada (fotoka pilt pole kõige adekvaatsem) , siis teeks paar klõpsu ja postitaks siia ülesse- oma silm on kuningas.
Jah, LG ei ole tippude tipp, aga selle raha eest on telekat küllaga). Proovin siis telekat vaadata hämaras või suisa pimedas- Ühes foorumis kirjutati, et kui tahad päris musta ja head filmielamust hämaras, osta Plasma, aga kui tahad telekat vaadata valguse (mulle meeldib just valgustatud ruumis telekat vaadata) käes, siis on LED väga hea valik , ere, energiasäästlik.
Võib muidugi norida et must ei ole 100% must, kui pidada silmas signaalita sisendi olekut ehk ekraani. Samuti ei saa 500€ eest Full Ledi, aga need faktid mul telekavaatamist ei sega...
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

smile174
Energizer kirjutas:
mustkass kirjutas:
Minul küll kusagilt läbi ei kuma...Mul on 2013 aasta mudel ja IPS LED.
Sa mustkass paned ühte patta Kõik LG-d oma 9-nda seeria Philipsi kõrvale??? Äkki su Philipsi sees on hoopis samsungi toodetud paneel?? Lihtsalt oled Samsungi paneeli omanik Philipsi kestas??!? :mrgreen: Vahet pole ju, lõppkokkuvõttes maksame kõik disaini ja kaubamärgi eest, sisu on boonuseks.See oli naljaga öeldud...
telekavaatamist ei sega...
Kumab,kumab sa ei oska lihtsalt vaadata,mul pole "kõik" LG-d on üks LG ja teine Philips ja ma ütlen sulle pilt on ikka sitt...aga hea kui ise rahul oled
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
moij
Entusiast

Postitus Postitas moij »

mustkass kirjutas: Mul kõrvuti Philips jaLG,viimase SD pilt on ikka paras pask smile174
Millised mudelid sul täpsemalt kõvuti on? Kuskil nägin aga enam ei leia ülesse.

Et kas siis, kui oleks võimalik https://pood.elion.ee/productInfo/55/39 ... LN575S.AEE
ja http://www.verkkokauppa.com/fi/product/ ... VB-T2-DLNA kõrvuti panna oleks Philips kindlasti parem?
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

moij kirjutas:
mustkass kirjutas: Mul kõrvuti Philips jaLG,viimase SD pilt on ikka paras pask smile174
Millised mudelid sul täpsemalt kõvuti on? Kuskil nägin aga enam ei leia ülesse.

Et kas siis, kui oleks võimalik https://pood.elion.ee/productInfo/55/39 ... LN575S.AEE
ja http://www.verkkokauppa.com/fi/product/ ... VB-T2-DLNA kõrvuti panna oleks Philips kindlasti parem?
Mul on 21:9 Philips ja 5 seeria 3D LG 2011 aasta mudel.
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

mustkass kirjutas: Mul on 21:9 Philips ja 5 seeria 3D LG 2011 aasta mudel.
No ja sa võrdled olematult 2011 ja 2013 aasta (sul endal ju uuemat mudelit pole) LG mudeleid? Mille põhjal sa väidad et 2013 aasta oma on kehvem, kui 2011, lisaks, sa ei saa võrrelda 3D LED/LCDi ja tavalist, ilma 3D-ta Ledi.
Fakt et sa võtsid 600 Mhz kaadrisagedusega paneeli tähendab seda, et su paneeli pildiparandus on üle vindi keeratud. Ja pealegi, 2 aasta tagune 3D ehk oligi kehvem, Sa arvad et 3D telekas on mõistlik valik Eesti SD digi vaatamiseks??? Vale valiku tegid, aga telekas pole selles süüdi.

Minul on 100 Hz(või täpsemalt vist 120) Hz tavaline ilma 3D-ta FHD ja ma ei näe, et, pildil midagi nii väga viga oleks, pilt ei jõnksuta (sest rauas on 2 tuumaline protsessor), värvid on korras. Menüüd on ka kiire reaktsiooniga. Tõtt-öelda arvasin et 100Hz paneeliga on pilt nagu CRT 100 Hz koobiga (loomuliku liikumisega, aastaid CRT-d vaadanud inimesena tundusid alguses inimesed väga ebaloomuliku liikumisega (jooksmine, pea kallutamine jne zestide tegemine) , kuid nüüd harjun ära ja ma proovisin natuke mängida kaadrisujuvuse seadetega). Sellega et suurel ekraanil objektid ja kujutised suured on, olen ära harjunud. Algul tundus võõrastav... Samas kui vaatan pulga pealt 4:3 täisresoga pilti, siis jõuab kohale küll, et pilt mida enne vaatasin, oli täielik tikutopsi pilt- Sel juhul on pilt ekraani keskel nagu mingi postmark musta raami sees- mis sest et vana koop on 29" . Ekraani diagonaal lihtsalt pettis ära.
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Energizer kirjutas:
mustkass kirjutas: Mul on 21:9 Philips ja 5 seeria 3D LG 2011 aasta mudel.
No ja sa võrdled olematult 2011 ja 2013 aasta (sul endal ju uuemat mudelit pole) LG mudeleid? Mille põhjal sa väidad et 2013 aasta oma on kehvem, kui 2011, lisaks, sa ei saa võrrelda 3D LED/LCDi ja tavalist, ilma 3D-ta Ledi.
Fakt et sa võtsid 600 Mhz kaadrisagedusega paneeli tähendab seda, et su paneeli pildiparandus on üle vindi keeratud. Ja pealegi, 2 aasta tagune 3D ehk oligi kehvem, Sa arvad et 3D telekas on mõistlik valik Eesti SD digi vaatamiseks??? Vale valiku tegid, aga telekas pole selles süüdi.

Minul on 100 Hz(või täpsemalt vist 120) Hz tavaline ilma 3D-ta FHD ja ma ei näe, et, pildil midagi nii väga viga oleks, pilt ei jõnksuta (sest rauas on 2 tuumaline protsessor), värvid on korras. Menüüd on ka kiire reaktsiooniga. Tõtt-öelda arvasin et 100Hz paneeliga on pilt nagu CRT 100 Hz koobiga (loomuliku liikumisega, aastaid CRT-d vaadanud inimesena tundusid alguses inimesed väga ebaloomuliku liikumisega (jooksmine, pea kallutamine jne zestide tegemine) , kuid nüüd harjun ära ja ma proovisin natuke mängida kaadrisujuvuse seadetega). Sellega et suurel ekraanil objektid ja kujutised suured on, olen ära harjunud. Algul tundus võõrastav... Samas kui vaatan pulga pealt 4:3 täisresoga pilti, siis jõuab kohale küll, et pilt mida enne vaatasin, oli täielik tikutopsi pilt- Sel juhul on pilt ekraani keskel nagu mingi postmark musta raami sees- mis sest et vana koop on 29" . Ekraani diagonaal lihtsalt pettis ära.
Ma pole sulle 3D pildist midagi rääkinud see on perfekto,lihtsalt tava SD kanalite (eesti kanalite,elion,antenn) pilt pole just suurem asi.Teiseks pole mingit vahet on ta sul 2011 või 2013 mudel vilesid on rohkem juures muud ei midagi,kuskohast ma pidin teadma et ilma 3D-ta ostsid,huvitav miks,hinna vahe pole ju neil nii röögatu :roll:
Kas sel mudelil THX seaded on aktiivsed juba?
Viimati muutis mustkass, 16:07, 24 Juun 2013, muudetud 1 kord kokku.
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Kass,
ära niimoodi reageeri energilise peale, Sa ju tead, et ta alles avastab HDTV maailma, mida teised on vaadanud juba alates 2008. aastast.
Mõni aga juba nii paar-kolm aastat varem.
Energiline on meil Surematu Kastsei, kuna ta on juba 5 või rohkemgi aastat oma elust lihtsalt maha maganud.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
moij
Entusiast

Postitus Postitas moij »

Mulle see foorum isegi meeldib, ütled välja, mida mõtled ja keegi (mode) ei mölise, või on see ainult valitute privileeg?
sanders
DigiTVfänn

Postitus Postitas sanders »

moij kirjutas:Mulle see foorum isegi meeldib, ütled välja, mida mõtled ja keegi (mode) ei mölise, või on see ainult valitute privileeg?
Eestlaste hulgas armsaks saanud lause: "kohe näha, et vanad sõbrad" - sobib selle foorumi kohta ülihästi.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

moij,
aga kui minna teleka ostu juurde tagasi, oled juba mingi LCD pasajunni koju tirinud ?
Kui tirid, anna siis siia ka oma objektiivsed elamused, pildisügavuse, värvi, jne. kohta, võrreldes Panasonicu GT30Y plasmaga.
Kuigi me kõik teame, seda kõike, juba väga austatud Karla sulest niigi smile320
Tilu-lilud nagu eriti ei huvitagi...
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

tigekala kirjutas:Kass,
ära niimoodi reageeri energilise peale, Sa ju tead, et ta alles avastab HDTV maailma, mida teised on vaadanud juba alates 2008. aastast.
Mõni aga juba nii paar-kolm aastat varem.
Energiline on meil Surematu Kastsei, kuna ta on juba 5 või rohkemgi aastat oma elust lihtsalt maha maganud.
Kusjuures, Tige minu jaoks vahet nagu pole, olen ma ajast maha jäänud 5-10 või rohkem, tähtis on: Parem hilja, kui mitte kunagi".
Ehk siis- ma pole põrmugi solvunud, võtan seda kui sinu huumorit, muud midagi.
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

moij kirjutas:Mulle see foorum isegi meeldib, ütled välja, mida mõtled ja keegi (mode) ei mölise, või on see ainult valitute privileeg?
Tegelikult on see "privileeg", aga kuna teatud kaasfoorumlastega suhtleme siin virtuaalselt juba üle 5-7aasta, siis ajaga saab selgeks, et inimese iseloomu ja käitumismalli vastu ei saa, tuleb teist isikut võtta sellisena nagu ta on, oluline on see, et ei maksa laskuda sama madalale,ropu suuga suurt ei saavuta midagi, alguses isegi tõmbab tähelepanu, aga kui kogu aeg roppusi loed, siis harjub ära ja ei tee teisest enam välja.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Energiline,
esimesed HD kanalid ilmusid Sky UK-l, tollase nimetusega Sky Digital, kusagil 2005. aastal, Canal Digital-il, 2006. aastal.
Sinu iidolitel makaronnikutel-äraandjatel, arvatavasti kusagil seal vahepeal ja olid vaadatavad ka Sinu DM7025-ga.
Ma muidugi ei tea, kas Sul sellel ajal oli juba selline isend, mis ei omanud digi väljundit.
Aga see polegi tähtis kuna peale seda, ilmus välja ja eiteakuskohast, DVB-S2/h.264 standart, nii, et Sinu puhul smile309

Aga ela pikalt ja imeilusalt !
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

tigekala kirjutas:Energiline,
esimesed HD kanalid ilmusid Sky UK-l, tollase nimetusega Sky Digital, kusagil 2005. aastal, Canal Digital-il, 2006. aastal.
Sinu iidolitel makaronnikutel-äraandjatel, arvatavasti kusagil seal vahepeal ja olid vaadatavad ka Sinu DM7025-ga.
Ma muidugi ei tea, kas Sul sellel ajal oli juba selline isend, mis ei omanud digi väljundit.
Aga see polegi tähtis kuna peale seda, ilmus välja ja eiteakuskohast, DVB-S2/h.264 standart, nii, et Sinu puhul smile309

Aga ela pikalt ja imeilusalt !
Ei, sain omale DM 7025-e 2010-ndal aastal. Ei kahetse ikkagi et ostsin selle- Oleks võinud võtta DM800HD , aga tol ajal polnud mul HD telerit, seega olnuks poolik lahendus. Nüüd lõin 2 kärbest korraga, on HD sat vastuvõtja ja HD teler ühes kestas- ilmselt kooslus mis kauaks kestma jääb enne kui jälle standardite pärast uuendama peab- 3D üle DVB-S2 ilmselt "sureb" ära ja enne kui UHDTV uueks taskukohaseks standardiks saab läheb ka kaua aega- pakun, et 15 aastat. smile23
Vasta

Mine “Ostuabi”