Khmmm... kiisu, kuidas Sul inglise keelega suhe on? Kas Sinu arust "burst" on "võimendus"????mustkass kirjutas:toonivõimendus...
Kui jah, siis mina olen küll vait...
Khmmm... kiisu, kuidas Sul inglise keelega suhe on? Kas Sinu arust "burst" on "võimendus"????mustkass kirjutas:toonivõimendus...
Milleks siis üldse punnitada tõlkida kui tuleb lõppude-lõpuks välja, et mingit, kasvõi tehnilist mõistet, ikkagi ei saagi tõlkida ?Henkka kirjutas:see LNB ongi üks väga hea näide kuidas mingit tehnilist mõistet ikka eesti keelde lihtsalt tõlkida ei saa.
Samas mina olen jällegi kahe käe ja ka kahe jalaga, poolt ! smile337Henkka kirjutas:Samal ajal mina olen selle Sestoni poolt pakutud "kaalika" vastane nii kaua kui saan![]()
![]()
see oli google tõlgeHenkka kirjutas:Khmmm... kiisu, kuidas Sul inglise keelega suhe on? Kas Sinu arust "burst" on "võimendus"????mustkass kirjutas:toonivõimendus...
Kui jah, siis mina olen küll vait...
Toonipulss...?valgekotkas kirjutas:kui ikka äärmine tahtmine on kiiresti tõlkida siis Toon-pulss või Toon-impulss ... pursked jätke ikka sinna kuhu nad sobivad
Download plugins
Laadi laiendusi -> Paigalda laiendusi
Remove plugins
Kustuta laiendusi -> Eemalda laiendusi
Orbital position
Orbitaalpositioon -> Orbitaalpositsioon
Scan %s band
Ots %s sagedusalast -> Otsi %s sagedusalas
Exif
Välju -> Exif
Select sort method:
Vali eraldusmeetod -> Vali järjestusviis:
Please wait while scanning is in progress...
Pilti laetakse. Oota. -> Oota otsingu lõppemist...
Protect Screens
Kaitse Ekraanipilte -> Kaitse Ekraanimenüüsid
Protect software update screen
Kaitse tarkvara uuenduse ekraanipilti -> Kaitse tarkvara uuenduse ekraanimenüüd
Protect manufacturer reset screen
Kaitse tootja taastusekraanipilti -> Kaitse algseadistuse taastamise eest
PIDs
PIDd -> PIDid (Paketiidentifikaatorid) - sulgudes märkus läks kommentaaride alla
Toneburst
Toneburst -> Toonipursked
Toneburst A/B
Toneburst A/B -> Toonipursked A/B
Delay after toneburst
Viide pärast tonebursti -> Viide pärast toonipurset
Enigma (re)starts: %d
Enigma (taas)käivitumisi: %d -> Enigma (taas)käivitamisi: %d
kas siin nüüd jälle ei ole asi metsa tõlgitud - ma justkui ei mäletaks, et kusagil arvutatakse taaskäivitumiste protsentväärtusi0000 kirjutas:
Enigma (re)starts: %d
Enigma (taas)käivitumisi: %d -> Enigma (taas)käivitamisi: %d