elionilt saab 8ga algavaid IPsid nii mis mühiseb.
EDIT: neid dnsse mis elion jagab ei pea tärnidega märgistama

kui ostma hakkad siis vaata linksysi poolemixman kirjutas:Kahjuks ei saanud see ip pärineb modemist ja samamoodi dns- server.
Ah ma ei viici enam (Juba otsin netist uut) see trendnet yks paras ****
lan toimib aga nett mitte....
See pill ei kõlba (tänapäeval enam) kuhugi. Kõige väiksem probleem on tal kiirus. Õigemini selle puudumine (802.11b)kamm kirjutas:Kasutan D-Link DI-614+ (Wifi)
Selle raha eest väga OK ja Wifi kogu majas ja õues-aias olemas.
Lobster küsib 650 eeku http://www.lobster.ee/index.php?productID=63
(Karla siin foorumis oli vist Lobsteri mees)
Elioni kodukal on detailne õpetus ka olemas.
aga mis on ruuteri DHCP serverist määratud IP range elik IP vahemik? äkki liiga väikeMarxist kirjutas:Mul hoopis teistsugune mure...
Samuti ei võta dreamn DHCP pealt endale sisemist ip aadressi, kuid arvutid saavad sellega hakkama. Seega juhe toimib.
Kui panen dreamile käsitsi ip'd siis saan arvutist läbi ftp dreami sisse, kuid mida pole on nett...
Kellegil on ideid?
Ps
Avastasin, et ei tea küll miks, kuid dream tahab valida sama ip mis ka arvuti...?!?
Sorry, Kamm, et must valesti aru saidkamm kirjutas:Oot, kas ma pean ta nüüd kohe minema viskama, sest sulle ei meeldi?kain kirjutas:See pill ei kõlba (tänapäeval enam) kuhugi. Kõige väiksem probleem on tal kiirus. Õigemini selle puudumine (802.11b)
Loe kõigepealt teema läbi ja siis saad pihta millest jutt. Vene uusrikast oskab iga loll mängida ja kui sina üle wifi videot vaatad, on üksnes sinu isiklik lõbu.