Ei saa driimiga ühendust läbi ruuteri

Kasutaja avatar
sniff01
DigiTVfänn

Postitus Postitas sniff01 »

mixman said siis asja tööle lõpuks või, kui juba IPsid tulema hakkas elioni poolt siis ju ühendus püsti. :D

elionilt saab 8ga algavaid IPsid nii mis mühiseb.

EDIT: neid dnsse mis elion jagab ei pea tärnidega märgistama :D neid jagab elion niisama ka oma kodulehelt.
mixman
DigiTVfänn
Kontakt:

Postitus Postitas mixman »

Kahjuks ei saanud see ip pärineb modemist ja samamoodi dns- server.
Ah ma ei viici enam (Juba otsin netist uut) see trendnet yks paras ****
lan toimib aga nett mitte....
Dm500-Gemini3.40 Maxvar/5E/13E/19E/
Kasutaja avatar
sniff01
DigiTVfänn

Postitus Postitas sniff01 »

mixman kirjutas:Kahjuks ei saanud see ip pärineb modemist ja samamoodi dns- server.
Ah ma ei viici enam (Juba otsin netist uut) see trendnet yks paras ****
lan toimib aga nett mitte....
kui ostma hakkad siis vaata linksysi poole
see küll koos wifiga ja pua aga see eest hästi majandatav
ja ka softi lademetes. ainuke probleem on et tuleb jälgida mis versioon on

Hetkel WRT54G v7 on see millele üldse alternatiivi ei pakuta, v5 ja v6 on küll saada aga seal miskit tuleb jamada (need pole ka linuksi baasil enam) Linukis najal toimivad on WRT54G v4 ja alla s.t. kuni v1, WRT54GL v1 ja v1.1 ja muidugi kõige magusam WRT54GS (seda just mälu poolest) aga kõik linuksi baasil olevad aparaadid omavad mnitteametlikku ja päris head tuge.
Endal WRT54Gl ja igati rahul. Konfimine võtab max 10 minutit (kui just softivahetusega ei alusta) ja siis pole muud kui anna minna.

siin on kaks linki
http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/In ... ed_Devices

ja
http://wiki.openwrt.org/TableOfHardware

soovitaks valida mõne ruuteri nendest nimekirjadest ( 2 populaarsemat mitteametlikku softi ning nende poolt toetatud ruuterid) millel märge "supported".

hindu saad vaadata http://www.hinnavaatlus.ee ja samuti vaata hinnavaatluse foorumi Andmeside foorumit seal on päris palju erinevatest ruuteritest jahutud.
Kasutaja avatar
Inq
Entusiast

Postitus Postitas Inq »

http://www.hinnavaatlus.ee/products/Arv ... med/47520/ näiteks see on hea relv. Elioni modemile leiab ka rakenduse, näiteks nööri otsa ripploodiks.
mixman
DigiTVfänn
Kontakt:

Juba tüütan hinnavaatluse foorumi liikmeid :D
Dm500-Gemini3.40 Maxvar/5E/13E/19E/
Kasutaja avatar
kamm
Õpetaja

Postitus Postitas kamm »

Kasutan D-Link DI-614+ (Wifi)
Selle raha eest väga OK ja Wifi kogu majas ja õues-aias olemas.

Lobster küsib 650 eeku http://www.lobster.ee/index.php?productID=63
(Karla siin foorumis oli vist Lobsteri mees)

Elioni kodukal on detailne õpetus ka olemas.
Kasutaja avatar
kain
Tegija

Postitus Postitas kain »

kamm kirjutas:Kasutan D-Link DI-614+ (Wifi)
Selle raha eest väga OK ja Wifi kogu majas ja õues-aias olemas.

Lobster küsib 650 eeku http://www.lobster.ee/index.php?productID=63
(Karla siin foorumis oli vist Lobsteri mees)

Elioni kodukal on detailne õpetus ka olemas.
See pill ei kõlba (tänapäeval enam) kuhugi. Kõige väiksem probleem on tal kiirus. Õigemini selle puudumine (802.11b)

Kui netiühendus on mega või paarine ja üle WiFi videopilti ei taha vedada, siis muidugi ajab asja ära. Mul tekiks sellest pudelikael juba netist allalaadimisel, rääkimata siis Dreamist pildi imemisel üle õhu.
Kasutaja avatar
Marxist
Edasijõudnu

Postitus Postitas Marxist »

Mul hoopis teistsugune mure...
Sai Canyon ruuter ära vahetatud TP-LINK TL-WR542G vastu, ja nüüd ei suhtle dream enam netiga. Kaks arvutit on järgi need toimivad ilusti netis, ja ruuteri statistikat vaadates, siis näitab et kaks arvutit on ilusti järgi, kuid dreami kohta info puudub. Samuti ei võta dreamn DHCP pealt endale sisemist ip aadressi, kuid arvutid saavad sellega hakkama. Seega juhe toimib.
Kui panen dreamile käsitsi ip'd siis saan arvutist läbi ftp dreami sisse, kuid mida pole on nett...
Kellegil on ideid?

Ps
Avastasin, et ei tea küll miks, kuid dream tahab valida sama ip mis ka arvuti...?!?
Kasutaja avatar
kamm
Õpetaja

Postitus Postitas kamm »

[quote="kain"]See pill ei kõlba (tänapäeval enam) kuhugi. Kõige väiksem probleem on tal kiirus. Õigemini selle puudumine (802.11b)

Oot, kas ma pean ta nüüd kohe minema viskama, sest sulle ei meeldi?

Loe kõigepealt teema läbi ja siis saad pihta millest jutt. Vene uusrikast oskab iga loll mängida ja kui sina üle wifi videot vaatad, on üksnes sinu isiklik lõbu.
Kasutaja avatar
greedy
Entusiast
Kontakt:

Postitus Postitas greedy »

Marxist kirjutas:Mul hoopis teistsugune mure...
Samuti ei võta dreamn DHCP pealt endale sisemist ip aadressi, kuid arvutid saavad sellega hakkama. Seega juhe toimib.
Kui panen dreamile käsitsi ip'd siis saan arvutist läbi ftp dreami sisse, kuid mida pole on nett...
Kellegil on ideid?

Ps
Avastasin, et ei tea küll miks, kuid dream tahab valida sama ip mis ka arvuti...?!?
aga mis on ruuteri DHCP serverist määratud IP range elik IP vahemik? äkki liiga väike :wink:
Kasutaja avatar
karla
Tegija

Postitus Postitas karla »

Olge nüüd, mis te mehed kaklete, meil olemas ka D-Link ruuteri kiire variant, mudelit ei mäleta hetkel peast. Hind oli igastahes 750.- Jutt õige jah, olen küll sellest ida-virumaa firmast. Kodulehte pole alati aega kohe uuendada, sestap on targem küsida, lisaks veel selle foorumi rahvale erihinnad :wink:
EDIT: Kiire mudel http://www.lobster.ee/index.php?productID=66
Kasutaja avatar
kain
Tegija

Postitus Postitas kain »

kamm kirjutas:
kain kirjutas:See pill ei kõlba (tänapäeval enam) kuhugi. Kõige väiksem probleem on tal kiirus. Õigemini selle puudumine (802.11b)
Oot, kas ma pean ta nüüd kohe minema viskama, sest sulle ei meeldi?

Loe kõigepealt teema läbi ja siis saad pihta millest jutt. Vene uusrikast oskab iga loll mängida ja kui sina üle wifi videot vaatad, on üksnes sinu isiklik lõbu.
Sorry, Kamm, et must valesti aru said :)

Ma ei tahtnud Su enesehinnangut kuidagi riivata ega muljet jätta, et too D-Link Sulle kuidagi ei sobiks või vastik pill oleks või minema peaks viskama. Mul omalgi too kasutuses kunagi olnud.

Pidasin pigem silmas, et kui inimesele soovitada midagi osta, siis mitte eilse päeva mudelit.

Võta nüüd närvide rahustuseks üks Bock :)
mixman
DigiTVfänn
Kontakt:

Võtaks siis teema ülesse uuesti, kuna muresid jagub nii et võiks teistele ka anda :D
Asi seekord siis selline, sai see trendnet maha äritud... :D
Ostsin tutika asus rx3041, sama kepp otsast pihta, mina seda konfida ei oska, ega ei viici ka enam (tehnika ei ole lollidele) :D :D
Tahtsin siis asja nagu switchina tööle panna, enda loogika järgi peaks siis nii et WAN jääb tühjaks, Modemist kaabel port1, port 2 PC, port 3 DREAM
ennäeimet, arvutini tuleb isegi nett, aga dreami kuidagi ei leia, DCC ei tunnista isegi siis kui panen driimi ip, Lisaks tuleb DCC error
"10057 in function Send Socket is not connected"
Olen kaablid üle kontrollinud ja näppinud neid igat pidi, asi kuskil ruuteri (hetkel siis switchi) taga vist....?
Mida arvate?
mixman
DigiTVfänn
Kontakt:

Ruuteri sees on üks väike menüü
DHCP Client List
Seal on minu arvuti vähemalt, äkki peab kuidagi sinna driimi panema?
Või kuidas ma saan, kasvõi switchi moel driimile netti jagada?
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

Driimi võrgusettingutes pane DHCP'le linnuke peale. Peakski töötama...

iCE
Vasta

Mine “>> Dreambox <<”