Selle ressiveri komplektis olemasoleva puldiga (yamaha RAV307) on võimalik tõesti teised seadmed programmeerida, seda olen ka teinud, TV ja DVD/VCR saan sel puldilt juhtida. Kuusjuures poes konsultant rääkis hoopis teist juttu.Olc kirjutas:Mina soovitaks sul lahendada asi nii, et Humaxist tuleb scart telerisse ja opt.kaabel yamahasse. Sama soovitaks teha ka dvd-ga.
Läbi scarti tulevad niikuinii heli ja video koos, aga kui tahad paremat heli saada, kui stereo, siis pead yamahasse optilise panema.
Niimoodi on mul lahendatud.
Scarti puhul on ka see hea, et kui humaxi või dvd käima lükkad, läheb ka telekas automaatselt käima.
Ja pealegi, mida vähem segajaid sul vahel on, seda puhtam pilt ja heli (dvd/humax -> yamaha -> telekas).
Edit: Yamaha pulti peaks olema võimalik ümber kodeerida, et saaksid kõike 1 puldi pealt toimetada. Kindel pole.
Scarti ühendusest see lugu, et ühendada saab, sellist ühendust kasutan ka praegu. Ilmselt siis kui DVD tuleb, panen otse HTDV kaabli DVD ja TV vahel pildi saamiseks, siis vaatan mis see reaalselt annab ja kas tasub edasi sele küsimusega tegeleda.
Kunagi poleks arvanud et meie päevadel see ühenduse teema niivõrd keeruliseks aetud.
Aitäh kõigile info eest!