Gran Canaria vs Kalev

Siin räägitakse seda mis sülg suhu toob
Vasta
Kasutaja avatar
jaanl
Uudistaja

Gran Canaria vs Kalev

Postitus Postitas jaanl »

Kuuldavasti TV Canaria teeb ülekande. Saadaval FTA nii Astra 1 kui Hispasati pealt. Mäng algab Eesti aja järgi kell 22.00. Loodame et Kalev väga suurelt lutti ei saa.
Kasutaja avatar
j2nesh
Entusiast

Re: Gran Canaria vs Kalev

Postitus Postitas j2nesh »

MInu teada teeb ülekande TV Canaria 2, mida satil aga pole, on kohalikus kaablis. TV Canaria vist näitab kunagi öösel mingit kokkuvõtet.
Kasutaja avatar
jaanl
Uudistaja

jaanl kirjutas:Kuuldavasti TV Canaria teeb ülekande. Saadaval FTA nii Astra 1 kui Hispasati pealt. Mäng algab Eesti aja järgi kell 22.00. Loodame et Kalev väga suurelt lutti ei saa.
Neid TV Canariaid on satil päris palju, ning näitavad nad mängu erinevatel aegadel. TV Canaria Digital + (FTA Astra 1) kl 22.00. TV Canaria International (FTA Hispasat) kl 3.15 öösel. TV Canaria 2 (kodeeritud Hispasat) kl 22.15. jne.

http://www.tvcanaria.tv/programacion.asp
Kasutaja avatar
dreamants
Digivanake

Postitus Postitas dreamants »

jaanl kirjutas:
jaanl kirjutas:Kuuldavasti TV Canaria teeb ülekande. Saadaval FTA nii Astra 1 kui Hispasati pealt. Mäng algab Eesti aja järgi kell 22.00. Loodame et Kalev väga suurelt lutti ei saa.
Neid TV Canariaid on satil päris palju, ning näitavad nad mängu erinevatel aegadel. TV Canaria Digital + (FTA Astra 1) kl 22.00. TV Canaria International (FTA Hispasat) kl 3.15 öösel. TV Canaria 2 (kodeeritud Hispasat) kl 22.15. jne.

http://www.tvcanaria.tv/programacion.asp
Huvitav? Kas see TV Canaria Digital + on nõrgema signaaliga kanal või, et mul Dreamis sellist nimekirjas pole.
Kasutaja avatar
jaanl
Uudistaja

dreamants kirjutas: Huvitav? Kas see TV Canaria Digital + on nõrgema signaaliga kanal või, et mul Dreamis sellist nimekirjas pole.
Astra 1 10979 v 22000 5/6. Signaal ok. FTA. Praegu näitab jalgpalli, nagu ka saatekavas kirjas.
Kasutaja avatar
j2nesh
Entusiast

Mul Dream näitab ta nimeks lihtsalt TV Canaria.
Kasutaja avatar
dreamants
Digivanake

Postitus Postitas dreamants »

j2nesh kirjutas:Mul Dream näitab ta nimeks lihtsalt TV Canaria.
Jah see kanal on mul ka olemas. Aga kuidagi imelik värk. Kui võrrelda saatekavaga siis siit ei tohiks jalgpalli tulla - niimoodi näitab ka EPG, aga ometi tuleb, nii nagu näitab DIGITAL+ saatekava. Kuidagi sassis on see värk.
Kasutaja avatar
j2nesh
Entusiast

EPG ja pilt ei klapi kokku jah. Kodulehe kava järgi on see aga positiivne, sest see tähendab, et hoolimata EPGst näeb Kalevi kossu.
Vasta

Mine “Muidujutt”