Gran Canaria vs Kalev
Gran Canaria vs Kalev
Kuuldavasti TV Canaria teeb ülekande. Saadaval FTA nii Astra 1 kui Hispasati pealt. Mäng algab Eesti aja järgi kell 22.00. Loodame et Kalev väga suurelt lutti ei saa.
Re: Gran Canaria vs Kalev
MInu teada teeb ülekande TV Canaria 2, mida satil aga pole, on kohalikus kaablis. TV Canaria vist näitab kunagi öösel mingit kokkuvõtet.
Neid TV Canariaid on satil päris palju, ning näitavad nad mängu erinevatel aegadel. TV Canaria Digital + (FTA Astra 1) kl 22.00. TV Canaria International (FTA Hispasat) kl 3.15 öösel. TV Canaria 2 (kodeeritud Hispasat) kl 22.15. jne.jaanl kirjutas:Kuuldavasti TV Canaria teeb ülekande. Saadaval FTA nii Astra 1 kui Hispasati pealt. Mäng algab Eesti aja järgi kell 22.00. Loodame et Kalev väga suurelt lutti ei saa.
http://www.tvcanaria.tv/programacion.asp
Huvitav? Kas see TV Canaria Digital + on nõrgema signaaliga kanal või, et mul Dreamis sellist nimekirjas pole.jaanl kirjutas:Neid TV Canariaid on satil päris palju, ning näitavad nad mängu erinevatel aegadel. TV Canaria Digital + (FTA Astra 1) kl 22.00. TV Canaria International (FTA Hispasat) kl 3.15 öösel. TV Canaria 2 (kodeeritud Hispasat) kl 22.15. jne.jaanl kirjutas:Kuuldavasti TV Canaria teeb ülekande. Saadaval FTA nii Astra 1 kui Hispasati pealt. Mäng algab Eesti aja järgi kell 22.00. Loodame et Kalev väga suurelt lutti ei saa.
http://www.tvcanaria.tv/programacion.asp
Astra 1 10979 v 22000 5/6. Signaal ok. FTA. Praegu näitab jalgpalli, nagu ka saatekavas kirjas.dreamants kirjutas: Huvitav? Kas see TV Canaria Digital + on nõrgema signaaliga kanal või, et mul Dreamis sellist nimekirjas pole.
Mul Dream näitab ta nimeks lihtsalt TV Canaria.
Jah see kanal on mul ka olemas. Aga kuidagi imelik värk. Kui võrrelda saatekavaga siis siit ei tohiks jalgpalli tulla - niimoodi näitab ka EPG, aga ometi tuleb, nii nagu näitab DIGITAL+ saatekava. Kuidagi sassis on see värk.j2nesh kirjutas:Mul Dream näitab ta nimeks lihtsalt TV Canaria.
EPG ja pilt ei klapi kokku jah. Kodulehe kava järgi on see aga positiivne, sest see tähendab, et hoolimata EPGst näeb Kalevi kossu.