Pühapäeval katsun kah sättida tiba juurde päid eks vaatab mis sellest Amos/Thorist jne. saab 2 sisendit on vabad peaks midagi lisama, naine kodust läinud saab majandada oma leludega rahulikult

Mul diseq samuti see 76 kroonine junn. Juba pool aastat õues antenni juures ja pole mingeid probleeme täheldanud.vedrumuhv kirjutas:Paljud jamad milles süüdistataksse päid, saavad aga alguse nendest üliodavatest diseq lülititest.
Just sealt sa oleks pidanud vaatamafaas kirjutas:Ärge kirjutage vaata Lyngsatist
Sa pead silmas üle kümne meetri või? No mul näiteks 15 meetrine kaabelvedrumuhv kirjutas: Üle kümne kipub jamaks minema.
Ilmselt asjad sobivad omavahel.Igas reeglis on alati erandeid ja kogu vähegi keerulisema (odava) süsteemi kokkupanek on alati ka natuke õnnemäng.Ütleme nii, et sul on hea käsi ostude tegemisel, arvestades ka dreami ostu.Minul tavaliselt ja reeglina nii hästi ei lähe.Kui on poes väljas näiteks kümme mida iganes ühte ja sama elektroonika asja, oskan mina alati nende seast välja valida vigase ja per**es asja.See on ka ilmselt "anne", aga miks ta mind krt tabama küll pidi.Filmix kirjutas:Sa pead silmas üle kümne meetri või? No mul näiteks 15 meetrine kaabelvedrumuhv kirjutas: Üle kümne kipub jamaks minema.