Amos/Thor

Kui teate huvitavaid kanaleid, feede või on teil selleteemalisi küsimusi, siis siin on see koht
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Re: Amos/Thor

Postitus Postitas faas »

Nagu näha siis palju inimesi sama palju arvamusi.Minul ei töötanud 4 odavast Triaxsist ükski normaalselt ja hetkel kõik prükas.Praegult kõik suht odavad Alpsid (ruumi puudusel) oluliselt paremad ja töökindlamad see minu arvamus, kõige paremad olid üldse Grundigu pead. :)
Pühapäeval katsun kah sättida tiba juurde päid eks vaatab mis sellest Amos/Thorist jne. saab 2 sisendit on vabad peaks midagi lisama, naine kodust läinud saab majandada oma leludega rahulikult :)
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Postitus Postitas raivo »

Kui aus olla, siis ka minul üks andis otsad.Aga see on minu ja minu tuttavate peadest 1/20-st ja ka see vahetati ilma mingi pikema jututa garantii korras välja.Paljud jamad milles süüdistataksse päid, saavad aga alguse nendest üliodavatest diseq lülititest.Eks muidugi kallim asi peaks olema parem ja kvaliteetsem.Ja üldjuhul ka see nii on.Muidugi kui see triax pea ka otsad annab, siis ega ju suurt midagi kaotanud ka pole.Lähed poodi ja ostad lihtsalt uue.Hind ju olematu.Samas, kui keegi ikka väga kvaliteetset tahab, siis võtku minuga ühendust.Ostsin aastal 1995-1997 pea mis maksis ca 2000.-.Siiani täitsa töökorras ja seisab jõude.Poole hinnaga saaksite endale tõeliselt vastupidava ja kvaliteetse pea.Võin ka suisa garantii kaasa anda. :D :lol:

sorry: kvaliteet lnb ostmise aasta läks automaatselt 2xxx. :P
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Kasutaja avatar
Filmix
DigiTVfänn

Postitus Postitas Filmix »

vedrumuhv kirjutas:Paljud jamad milles süüdistataksse päid, saavad aga alguse nendest üliodavatest diseq lülititest.
Mul diseq samuti see 76 kroonine junn. Juba pool aastat õues antenni juures ja pole mingeid probleeme täheldanud.
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

Lahendasin oma antenni süsteemi siis selliselt ära,panin ikka amose/thorile eraldi panni,kuna kuusk jäi 1110-sele Triaxile ette,10 diseq+veel enne seda 4 pea jagamisega 4 diseq,et saaks teise tüüneri ka taha ühendada,panen mõned pildid kah ja suured tänud kõigile,kes mind amose/thoriga abistasid.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

:twisted: Käisin Serigos kõik Alpsid ära ostetud :twisted: järgmise nädala lõpus pidid tulema.Kurvaks teeb antud sündmus kuna proua reisil ja rahulik oleks tegeleda oma asjadega :) .
Hetkel endal katusel 80 ja 110 ja 8-ne lüliti millest 6 sisendit hõivatud plaan 2 kah ära kasutada üks on kindlalt 7E, teise üle veel mõtlen.Kui saladus pole mida sealt 4W pealt vaatad ja mis "vahenditega" :wink: vabalt pole midagi erilist.Kui avalikult ei taha kirjutada siis PM.
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

Vaata ma sealt eriti midagi,lihtsalt 1W oli põhiline mida tahtsin,aga kuna võimalik oli ka kõrvalt 4 W saada siis miks mitte,teisele poole lisasin veel ka 7E.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Teistele siis küsimus edasi mida vaadata 4W pealt ja on üldse jumet vaeva näha kui pole oluline kanalite arv tuuneris mida ei vaata :D .Ärge kirjutage vaata Lyngsatist või midagi sarnast :oops: .
Kasutaja avatar
Filmix
DigiTVfänn

faas kirjutas:Ärge kirjutage vaata Lyngsatist
Just sealt sa oleks pidanud vaatama :lol: 4W-lt edastatavad ja vähegi vaatamist kannatavad kanalid on ju praktiliselt kõik ka nendelt sattidelt nähtavad, mis sul juba allkirjas olemas on :wink:
andres66
Õpetaja

Postitus Postitas andres66 »

FTA, paar BISS kanalit ja S 002A - need, mis tasuta kätte saab.
4W.jpg
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
#Vu+Duo 4K#Dreambox DM920#RockTek GX1x2#Sony Bravia 8 II OLED#TechniSat DIGITRADIO 143-v3#SDRplay RSPdx#
#SAT-TV- 80E, 56E, 45E, 42E, 36E, 28.2E, 23.5E, 19.2E, 16E, 13E, 9E, 4.8E, 0.8W, 30W#
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Filmix:

Ma ju kirjutasin, et olulist tähtsust mängib kaabli pikkus.Üle kümne kipub jamaks minema.

Faas:

Ukrainlased.Ega sealt muud tarka püüda polegi.
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Kasutaja avatar
Filmix
DigiTVfänn

vedrumuhv kirjutas: Üle kümne kipub jamaks minema.
Sa pead silmas üle kümne meetri või? No mul näiteks 15 meetrine kaabel :wink:
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Filmix kirjutas:
vedrumuhv kirjutas: Üle kümne kipub jamaks minema.
Sa pead silmas üle kümne meetri või? No mul näiteks 15 meetrine kaabel :wink:
Ilmselt asjad sobivad omavahel.Igas reeglis on alati erandeid ja kogu vähegi keerulisema (odava) süsteemi kokkupanek on alati ka natuke õnnemäng.Ütleme nii, et sul on hea käsi ostude tegemisel, arvestades ka dreami ostu.Minul tavaliselt ja reeglina nii hästi ei lähe.Kui on poes väljas näiteks kümme mida iganes ühte ja sama elektroonika asja, oskan mina alati nende seast välja valida vigase ja per**es asja.See on ka ilmselt "anne", aga miks ta mind krt tabama küll pidi. :| Ja see reegel kipub ka minu puhul kallite asjadega toimima.Küll aga tean küllaga oma sõprade ja tuttavate hulgast neid, kellel see odava switchi ja pika kaabli jama on reaalsus.Aitab ainult kõrge isolatsiooniga ja selektiivsusega switsh.Ja hind näiteks tavalise ja hea switchi vahel võib kõikuda ainult mingi 50-100 eek.Ehk kui te ostate näiteks 300 - 400.- eek maksva switshi, ei tähenda see veel seda, et see ka hea oleks.Poodide nimesi ei tahaks avalikult välja reklaamida nii heas, kui halvas mõttes.Enne kui ostate, ikka uurige ja leppige ka alati tagasitoomise võimalus kokku.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Lase nõial needus maha võtta :) vähemalt X summast saad posija juures lahti. :)
Imestama paneb krt. mehed mis kaableid,lüliteid kasutate ja kas tõesti rahaga nii kitsas,et kõige odavamt kokku tarite?Ärge nüüd solvuge aga ma ei mõista miks ikka selle odavama poole kisub :) Ma saan asjast nii aru endale teen kas ostan 70 eeguse lüliti või 300 eeguse või kaablit 4 eeguse asemel 10 eegust siis kulud ei ole eriliselt suuremad ja süda rahul vähemalt hea sai(midagi ei tohi vahendite taha jääda, kui siis enda oskamatuse taha) vÕIN EKSIDA! aga see kuidagi nagu minu arusaam.Laupäeval katsun uuesti üritada süsteemi laiendada kui valmis ehk panen mõne foto kah siia.
Hetke välgatus äkki peaks tegema teema näiteks nimega "minu sati süsteem" ja kel huvi ja viitsimist paneks paar pilti ja mõned komentaarid juurde? Saaks äkki häid ideesid ja kah teistel oleks huvitav vaadata ja enda oma tuunida(mula muidugi peaks meeskond kustutama) üks pilt näiteks ja alla kus ja mis. Krt. poleks paha ah?

Loodame,et teema algataja ei pahanda siinset läbu :)
Viimati muutis faas, 22:39, 11 Mai 2009, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Filmix
DigiTVfänn

Eks siin on jah, asi täitsa teemast välja juba kiskunud :) Tegelikult ei ole ka minul kõik just valutult läinud - see praegune on mul juba kolmas komplekt LNB-sid. Algul läksin ka seda teed, et ostan kallid ja korralikud. Sai siin foorumis ju kunagi ka nõu küsitud LNB-de koha pealt. Aga peale kahte komplekti kalleid LNB-sid, otsustasin lõpuks ka odavaid proovida ja ei kahetse. Õnneks sain kallid (ja sitad) LNB-d maha parseldatud :oops: Diseq sai võetud alguses katsetamise pärast odav, et pärast vahetan välja, aga kuna see kenasti toimib, ei ole praegu küll välja vahetamist plaanis. Seega ei ole vähemalt minu puhul asi koonerdamises, vaid need hetkel kasutuses olevad odavad asjad toimivad lihtsalt suurepäraselt 8) Eks ta vedamise asi vist ole, nagu siin teiste kogemustest välja võib lugeda. Hetkel aga jah, enda süsteemiga sigarahul :) Ja ei näe mingit vajadust ka päid juurde panna. Niigi vaatamist nagu muda :)
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Ehh.Ei aita siin posijad.Kui minusugeseid ei oleks, kuidas siis si**a heast välja selekteerida.See on eluaeg tootjatel katse ja eksitus meetodil minusugustel välja selgitatud.Kui esimese paari nädalaga väga kohe poodi tagasi ei torma ja karjuma ei hakka = toode õnnestus ja saab asja veel asja. :D Ok nali naljaks.Ilmselt multifeed on väga IN ja abistavaid selgitusi ja nõuandeid vajavaid jagub.Seda näitab juba kas või ainult teema vaadatavus.Kuidas terad sõkaldest eraldada, on muidugi juba adminnide ja administreerimise teema.Minu nägemus on juba ammu see, et peaks olema eraldi how to alafoorum, kuhu adminnid koguvad kokku vajalikud postitused.Kui kasutajad sinna ligi lasta, siis tuleb jälle mokalaat, millest on suht raske midagi algajal leida.Tegu on minu arvamusega ........
Vasta

Mine “Kanalid - Feedid”