Dream Elite image

Vasta
Kasutaja avatar
BoxserA
Entusiast
Kontakt:

Re: Dream Elite image

Postitus Postitas BoxserA »

seston kirjutas:elite ei leidnud 28,2e pealt kanaleid.16 tk ainult. Milles võiks olla jama?
Softid pole vigased aga kogemused ja teadmised on puudulikud sinul , selleks on satellites xlm mis on juba tegijatel vigane leia töötav ja pole probleeme .
Kasutaja avatar
seston
Digivanake
Kontakt:

Re: Dream Elite image

Postitus Postitas seston »

BoxserA kirjutas:
seston kirjutas:elite ei leidnud 28,2e pealt kanaleid.16 tk ainult. Milles võiks olla jama?
Softid pole vigased aga kogemused ja teadmised on puudulikud sinul , selleks on satellites xlm mis on juba tegijatel vigane leia töötav ja pole probleeme .

ma genereerisin vastavalt lehelt selle ja paigaldasin.Palun ära pea mind lolliks.Minust lollim on ainult tumbuser.katsetasin ka satellites.xml failiga.Hetkel on loomkatetused peatunud seoses kuuma ilmaga.4.7 gemini on taas tüüneris ja kõik okei.Ma tahan vaadata mitte ajusid keppida.Uus soft on muidugi teretulnud aga no mitte sääne.
minul on CRT 21" ja VEF radioola.Merseedest ei ole. Enam ei ole
Kasutaja avatar
BoxserA
Entusiast
Kontakt:

Re: miks ma vihkan Dream Elite imaget

genereerisin vastavalt lehelt selle ja paigaldasin
Teen sinule targale piltlikult selgeks : siin lehel on vigasid palju http://satellites-xml.eu" onclick="window.open(this.href);return false; aga siin on enam vähem kuid on samuti vigu http://www.satellites-xml.com" onclick="window.open(this.href);return false; , kui on veel midagi arusaamatut küsi kui läbi astun vastan . :lol:
Kasutaja avatar
seston
Digivanake
Kontakt:

miks siis gemini 4.7 leiab laitmatult ülesse kõik
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Gemini4.7 on on vigadeta satellites.xml fail.
Kõik saab õigeks ka 5.0-ga kui käsitsi skännida transpondrid läbi, aga sa ju ei viitsi.
Kasutaja avatar
seston
Digivanake
Kontakt:

ma võtan 4.7 lamedb ja satellites.xl ja mõned sätted veel ning loodan siis käima saada 5.0-i.Hetkel pole veel jõudnud.Eila helistas sõber ja kutsus jooma.Mõtlesin,et kas minna või ikka minna.Läksingi.Jõime ennast Onistari viinast ogaraks.Sõber nägi,et on kahe alatsi naisega saunas.Pärast selgus,et oligi.Täna katsetan uue softi ära.Juhul kui joomiseks ei lähe.
Kasutaja avatar
rootsikunn
Digivanake

Postitus Postitas rootsikunn »

Võta parem BP Menu/Seaded/Create Satellites.xml :mrgreen:
Kasutaja avatar
rimas
Eeskuju

Postitus Postitas rimas »

Ma ei saa aru, miks on uue image paigaldamisel vaja midagi skännida. Miks mitte DreamBoxEditiga teha töötavast imagest kanalinimekirja varu ja paigaldada uuele imagele? Sellega kaob ka vajadus subtiitrite seadistamiseks (kui ei kasuta 2SUB-i), ka audio seaded on seal.
Kasutaja avatar
rootsikunn
Digivanake

Postitus Postitas rootsikunn »

rimas kirjutas:Ma ei saa aru, miks on uue image paigaldamisel vaja midagi skännida. Miks mitte DreamBoxEditiga teha töötavast imagest kanalinimekirja varu ja paigaldada uuele imagele? Sellega kaob ka vajadus subtiitrite seadistamiseks (kui ei kasuta 2SUB-i), ka audio seaded on seal.
Muide http://dreamboxedit.digsat.net/index.html" onclick="window.open(this.href);return false; masinaga säiluvad ka 2subi määrangud
2SUB enda seaded peab ikka käsitsi tegema..
Kasutaja avatar
rimas
Eeskuju

Postitus Postitas rimas »

Sama asi, ainult arendamine on lõpetatud. Andres66 riputatud versioon on edasiarendus, keegi ihad foorumist tegeleb sellega.
http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb2/t ... did=135894" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Postitus Postitas Henkka »

rimas kirjutas:Ma ei saa aru, miks on uue image paigaldamisel vaja midagi skännida. Miks mitte DreamBoxEditiga teha töötavast imagest kanalinimekirja varu ja paigaldada uuele imagele? Sellega kaob ka vajadus subtiitrite seadistamiseks (kui ei kasuta 2SUB-i), ka audio seaded on seal.
Kasutan ise uue image installi puhul kanalinimekirja laadimiseks Dreamset 2.29 - tõsi, need tuunerid, millega tegelen ei ole triimid :mrgreen: , aga e2 on ikkagi tarkvaraks.
LNB-de konfiguratsioon on pärast uue image installi eelnevalt vaja paika panna, aga mingit skännimise vajadust peale kanalinimekirja paigaldust küll ei ole.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Henkka kirjutas:... aga mingit skännimise vajadust peale kanalinimekirja paigaldust küll ei ole.
Muidugi pole kui juhuslikult pole vahepeal paar HD kanalit kuskile juurde ilmunud.
Muuseas, ma skänningi ainult HD kanaleid... SD omad ei figureeri üldse kanalinimekirjas sellistel pakettidel :

UPC Direct 0,8E
Cyfra+ 13E
ITI 13E
Sky Italia 13E
Canal Sat France 19,2E
Sky Deutschland 19,2E
Sky UK 28,2E
Poverhnost+ 36E
Kasutaja avatar
kain
Tegija

Postitus Postitas kain »

Henkka kirjutas: LNB-de konfiguratsioon on pärast uue image installi eelnevalt vaja paika panna, aga mingit skännimise vajadust peale kanalinimekirja paigaldust küll ei ole.
Tegelikult pole vaja ka LNB seadistust uuesti käsitsi teha, kui õigest failist koopia olemas on: /etc/enigma2/settings
Kasutaja avatar
BoxserA
Entusiast
Kontakt:

Kood: Vali kõik

/etc/enigma2/settings
Muidugi paeb olema koopia enne korralikust töötavast imitsist arvutis olemas.

Kõik õige aga miks siis endale tööd juurde teha kui lihtsalt võib kõik settingud üheaegselt ringi tõsta aga enne seda on soovitav peatada enigma - telenetist - init 4 ja kui terve kaust ( enigma2 ) vahetetud ja atribuudid ( 644 ) paigas käivitad enigma init 3 ga ja ei mingeid küsimusi , aega kulub 5 - 8 minutit .
Kasutaja avatar
seston
Digivanake
Kontakt:

Õieti sai tehtud,et ei hakkand süvenema sellesse sitta.Nüüd on siis asjaga kõik.Võiks öelda,et see oli mingi image kunagi.Itaalia mustlased läksid kaklema ja tapsid endid ära.Osa on hullumajas ja ,osa kastis ja mõned vanglas.Lõpp hea kõik hea.

Oligi vilets image.
Vasta

Mine “>> Dreambox <<”