Softid pole vigased aga kogemused ja teadmised on puudulikud sinul , selleks on satellites xlm mis on juba tegijatel vigane leia töötav ja pole probleeme .seston kirjutas:elite ei leidnud 28,2e pealt kanaleid.16 tk ainult. Milles võiks olla jama?
Dream Elite image
Re: Dream Elite image
Re: Dream Elite image
BoxserA kirjutas:Softid pole vigased aga kogemused ja teadmised on puudulikud sinul , selleks on satellites xlm mis on juba tegijatel vigane leia töötav ja pole probleeme .seston kirjutas:elite ei leidnud 28,2e pealt kanaleid.16 tk ainult. Milles võiks olla jama?
ma genereerisin vastavalt lehelt selle ja paigaldasin.Palun ära pea mind lolliks.Minust lollim on ainult tumbuser.katsetasin ka satellites.xml failiga.Hetkel on loomkatetused peatunud seoses kuuma ilmaga.4.7 gemini on taas tüüneris ja kõik okei.Ma tahan vaadata mitte ajusid keppida.Uus soft on muidugi teretulnud aga no mitte sääne.
minul on CRT 21" ja VEF radioola.Merseedest ei ole. Enam ei ole
Re: miks ma vihkan Dream Elite imaget
Teen sinule targale piltlikult selgeks : siin lehel on vigasid palju http://satellites-xml.eu" onclick="window.open(this.href);return false; aga siin on enam vähem kuid on samuti vigu http://www.satellites-xml.com" onclick="window.open(this.href);return false; , kui on veel midagi arusaamatut küsi kui läbi astun vastan .genereerisin vastavalt lehelt selle ja paigaldasin

miks siis gemini 4.7 leiab laitmatult ülesse kõik
Gemini4.7 on on vigadeta satellites.xml fail.
Kõik saab õigeks ka 5.0-ga kui käsitsi skännida transpondrid läbi, aga sa ju ei viitsi.
Kõik saab õigeks ka 5.0-ga kui käsitsi skännida transpondrid läbi, aga sa ju ei viitsi.
ma võtan 4.7 lamedb ja satellites.xl ja mõned sätted veel ning loodan siis käima saada 5.0-i.Hetkel pole veel jõudnud.Eila helistas sõber ja kutsus jooma.Mõtlesin,et kas minna või ikka minna.Läksingi.Jõime ennast Onistari viinast ogaraks.Sõber nägi,et on kahe alatsi naisega saunas.Pärast selgus,et oligi.Täna katsetan uue softi ära.Juhul kui joomiseks ei lähe.
- rootsikunn
- Digivanake
Võta parem BP Menu/Seaded/Create Satellites.xml 

Ma ei saa aru, miks on uue image paigaldamisel vaja midagi skännida. Miks mitte DreamBoxEditiga teha töötavast imagest kanalinimekirja varu ja paigaldada uuele imagele? Sellega kaob ka vajadus subtiitrite seadistamiseks (kui ei kasuta 2SUB-i), ka audio seaded on seal.
- rootsikunn
- Digivanake
Muide http://dreamboxedit.digsat.net/index.html" onclick="window.open(this.href);return false; masinaga säiluvad ka 2subi määrangudrimas kirjutas:Ma ei saa aru, miks on uue image paigaldamisel vaja midagi skännida. Miks mitte DreamBoxEditiga teha töötavast imagest kanalinimekirja varu ja paigaldada uuele imagele? Sellega kaob ka vajadus subtiitrite seadistamiseks (kui ei kasuta 2SUB-i), ka audio seaded on seal.
2SUB enda seaded peab ikka käsitsi tegema..
Sama asi, ainult arendamine on lõpetatud. Andres66 riputatud versioon on edasiarendus, keegi ihad foorumist tegeleb sellega.
http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb2/t ... did=135894" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb2/t ... did=135894" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasutan ise uue image installi puhul kanalinimekirja laadimiseks Dreamset 2.29 - tõsi, need tuunerid, millega tegelen ei ole triimidrimas kirjutas:Ma ei saa aru, miks on uue image paigaldamisel vaja midagi skännida. Miks mitte DreamBoxEditiga teha töötavast imagest kanalinimekirja varu ja paigaldada uuele imagele? Sellega kaob ka vajadus subtiitrite seadistamiseks (kui ei kasuta 2SUB-i), ka audio seaded on seal.

LNB-de konfiguratsioon on pärast uue image installi eelnevalt vaja paika panna, aga mingit skännimise vajadust peale kanalinimekirja paigaldust küll ei ole.
Muidugi pole kui juhuslikult pole vahepeal paar HD kanalit kuskile juurde ilmunud.Henkka kirjutas:... aga mingit skännimise vajadust peale kanalinimekirja paigaldust küll ei ole.
Muuseas, ma skänningi ainult HD kanaleid... SD omad ei figureeri üldse kanalinimekirjas sellistel pakettidel :
UPC Direct 0,8E
Cyfra+ 13E
ITI 13E
Sky Italia 13E
Canal Sat France 19,2E
Sky Deutschland 19,2E
Sky UK 28,2E
Poverhnost+ 36E
Tegelikult pole vaja ka LNB seadistust uuesti käsitsi teha, kui õigest failist koopia olemas on: /etc/enigma2/settingsHenkka kirjutas: LNB-de konfiguratsioon on pärast uue image installi eelnevalt vaja paika panna, aga mingit skännimise vajadust peale kanalinimekirja paigaldust küll ei ole.
Kood: Vali kõik
/etc/enigma2/settings
Kõik õige aga miks siis endale tööd juurde teha kui lihtsalt võib kõik settingud üheaegselt ringi tõsta aga enne seda on soovitav peatada enigma - telenetist - init 4 ja kui terve kaust ( enigma2 ) vahetetud ja atribuudid ( 644 ) paigas käivitad enigma init 3 ga ja ei mingeid küsimusi , aega kulub 5 - 8 minutit .
Õieti sai tehtud,et ei hakkand süvenema sellesse sitta.Nüüd on siis asjaga kõik.Võiks öelda,et see oli mingi image kunagi.Itaalia mustlased läksid kaklema ja tapsid endid ära.Osa on hullumajas ja ,osa kastis ja mõned vanglas.Lõpp hea kõik hea.
Oligi vilets image.
Oligi vilets image.